Гуртки та секції

У нашому коледжі діють такі гуртки та секції:

Спортивні секції

 Для цікавого і корисного дозвілля здобувачів освіти, їх фізичного розвитку, виховання вольового духу і сильного характеру, у коледжі працюють спортивні секції з волейболу, футзалу, атлетичної гімнастики, настільного тенісу.  Спортивна і тренажерна зали   забезпечені необхідним спортивним інвентарем для занять.  Здобувачі освіти систематично  беруть участь у міських та районних спортивних заходах, де займають призові місця.

Гурток « Майстерня відносин»                                                                                             

Заняття  гуртка  « Майстерня відносин» проводить досвідчений психолог, який делікатно і професійно допомагає розібратись у проблемах, знайти своє місце в житті, поліпшити стосунки з однолітками та дорослими, виявити та реалізувати свої здібності, віднайти власний шлях самовдосконалення.     Учасники гуртка « Майстерня відносин»  мають змогу стати більш розкутими і впевненими у собі  та у своїх силах, бути  комунікабельними, розуміти різномаїття власного внутрішнього світу, аналізувати мотиви вчинків та поведінки інших людей, вміти самостійно впоратись  із стресовими ситуаціями.

Гурток « Художнє слово»

 У процесі становлення та розвитку  духовно багатої особистості,  важливу роль відіграє гурток « Художнє слово»,  який об’єднує  духовно – близьких, для яких мистецтво слова є органічним проявом  творчих здібностей. Заняття у гуртку спрямовані на розвиток мовлення і виконавської майстерності. Учасники гуртка також  поглиблюють свої знання з української мови і літератури, підвищують свій культурно – освітній рівень, розвивають творчі здібності  оволодіння сценічною мовою, рухами, вміння володіти аудиторією,  беруть участь у різноманітних заходах та  конкурсах.

У 2023 році були переможцями конкурсу « Творче джерело» серед здобувачів освіти  професійної (професійно – технічної) освіти м. Києва.

Гурток « Дизайнерське натхнення»

Опанувати дизайнерську справу, оволодіти  навичками живопису, графіки,  мистецького декору, ознайомитись із сучасними прийомами та технологіями дизайну, доторкнутись до джерел багатющих традицій та надбань національної культури нашого народу і поєднати її з модерном , вдосконалити свої професійні уміння і навички,  можуть учасники гуртка «Дизайнерське натхнення»

Гурток «Патріот»

Формуванню у здобувачів освіти патріотичних почуттів, виробленню і зміцненню у них  почуття обов’язку в ім’я процвітання держави, бойового, морально-психологічного духу, спонуканню  до фізичного вдосконалення громадянина-патріота, вироблення глибокого розуміння громадського обов’язку, готовності свідомо стати на захист територіальної цілісності та незалежності України, оволодіння сучасними військовими і військово-технічними знаннями,  вивчення  бойових традицій та героїчних сторінок історії нашого народу, його Збройних Сил, сприяють заняття гуртка «Патріот».                                                                                                                  

Учасники гуртка беруть активну участь у різноманітних конкурсах, змаганнях, іграх,  зустрічах, екскурсіях , флешмобах, квестах, створенні відеороликів з національно – патріотичної тематики.