Нарада заступників директорів з виховної роботи закладів загальної середньої освіти Дарницького району м. Києва на базі комунального закладу професійної (професійно – технічної) освіти «Київський професійний будівельний коледж»

У рамках співпраці з управлінням освіти Дарницької у м. Києві РДА та з метою профорієнтації учнівської молоді на професійно – технічну освіту та здобуття робітничих професій, 08 квітня 2024 року на базі комунального закладу професійної (професійно – технічної) освіти «Київський
професійний будівельний коледж» відбулася нарада заступників директорів з виховної роботи закладів загальної середньої освіти Дарницького району м. Києва. Із вступним словом до учасників наради звернулась начальниця відділу з питань позашкільної освіти Дарницького районного управління освіти Анжела Рєка.
Директор коледжу Микола Іванець привітав учасників заходу, подякував за співпрацю, познайомив із специфікою навчального закладу, презентував відео про випускників Дарницьких шкіл нині здобувачів освіти коледжу активних учасників та переможців районних і міських професійних, військово – спортивних, мистецьких заходів. Учасники наради оглянули навчально-матеріальну базу коледжу, взяли участь у майстер-класах, які провели майстри виробничого навчання та керівник гуртка декоративно-прикладного мистецтва.
За плідну співпрацю з питань організації та проведення заходів з національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді Дарницького району м. Києва начальником управління освіти
Дарницької районної у місті Києві державної адміністрації Євгенією Списовською оголошено подяку директору коледжу Миколі Іванцю.